MANGIAMORE

MANGIAMORE Aperitivo, Pizzeria, Ristorante

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 105 beoordelingen
6 dec 2019 om 21:47 We kwamen een avond gezellig bijeen na elkaar een lange tijd niet meer gezien te hebben, we stonden echter rondom etenstijd voor een lastige keuze; pizza of sushi! We hadden sushi moeten kiezen.
30 nov 2019 om 7:04 Slappe, waterige pizza. Jammer!
28 nov 2019 om 19:36 I asked that the pizza be delivered at 18:30. It came at 18:00 instead and we were not ready to eat then. It's nice that it wasn't late, but why ask what time we want it to come if you're going to send it 30 minutes earlier?
23 nov 2019 om 22:31 Pizza waren heerlijk, warm en snelle bezorging.
23 nov 2019 om 22:28 Veel te laat en bij de buren!!! Afgeleverd
17 nov 2019 om 20:37 Bezorging prima, was zoals voorspelt 45 min. Pizza saus was er echter helemaal af gedropen bij de margarita , dus doos was week geworden. Pizza’s zijn heerlijk , wel duur
16 nov 2019 om 23:47 Lang wachten maar erg lekker
16 nov 2019 om 21:43 Door een fout van thuisbezorgd kreeg ik geen pizza. Thuisbezorgd is telefonisch niet bereikbaar en na 1,5 uur heb ik nog steeds geen reactie op mijn mail en klacht. Super slecht! Dit is niet de eerste keer. Nooit meer thuisbezorgd
10 nov 2019 om 16:00 Bestelling duurde ruim een uur, maar was warm en erg lekker.
6 nov 2019 om 21:47 Snelle bezorging en heerlijke pizza
1 nov 2019 om 20:20 De pizza’s zijn op zich héérlijk maar ze waren helaas echt niet warm, eerder koud. Dat is erg jammer.
27 okt 2019 om 21:00 Pizza’s zijn lekker maar Voor de zoveelste keer niet gekregen wat ik besteld heb.